У виробництво міндобрив на Черкащині інвестували 150 мільйонів

Вівторок, 19 червня 2018, 13:40
 

У селі Хацьки Черкаської області компанія АК GROSSDORF відкрила власне виробництво багатокомпонентних твердих мінеральних добрив, загальною потужністю 35-50 тисяч тонн на рік.

Про це йдеться у офіційному прес-релізі компанії.

У подальшому компанія має намір наростити потужності до 100-150 тисяч тон на рік.
З відкриттям виробництва твердих комплексних та азотних добрив у компанії мають намір зменшити нестачу українських потужностей для їх виробництва.

Добрива будуть вироблятися методом компактування – певні компоненти під високим тиском стискаються до утворення єдиної гранули.

Реклама:

Основною перевагою гранульованих добрив є пролонгована дія та більш точне внесення механічним методом.

Першими замовниками цих добрив стали агрохолдинги. У компанії вже доукомплектовують виробничу лінію обладнанням, що дозволить додавати два-три компоненти і робити комплексні добрива з мікроелементами.
Інвестиції у виробництво рідких та твердих добрив становили 150 млн грн.
Повідомляється, що адаптивні добрива у твердому вигляді набагато простіші для зберігання, транспортування та використання, ніж рідкі, для більшості агровиробників.

Агрохімічна компанія GROSSDORF створена в 2016 році. Основними напрямками діяльності компанії є виробництво, імпорт, транспортування добрив, а також надання послуг з внесення безводного аміаку. Потужність виробництва рідких добрив КАС становить 350 тис т/рік. Основна спеціалізація компанії – постачання основних добрив для точного землеробства.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: