Гройсман прокоментував сварку з міністром Данилюком

П'ятниця, 25 травня 2018, 18:38

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, коментуючи ситуацію з міністром фінансів Олександром Данилюком, припустив, що той вирішив змінити місце роботи і вирішив це зробити так, щоб виглядати жертвою в ситуації, що склалася.

Про це Гройсман заявив в ефірі одного з телеканалів, відповідаючи на запитання журналіста про можливий його тиск на Данилюка, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я можу вам сказати, що реакція міністра на засіданні уряду була також новиною, я не очікував такої реакції, не було жодних приводів, вона була внутрішньо емоційна", - сказав глава уряду.

На думку прем'єра, причина заяв міністра фінансів не пов'язана з кадровими питаннями в міністерстві.

Реклама:

"Я думав про те, чому він так зробив. Моя думка така: напевно, є якісь інші причини, чому він так зробив, справа не в кадровому питанні, воно ніколи не ставилося так гостро. Таке враження, моє враження, що він вирішив змінити місце роботи, і вирішив це зробити в такий непередбачуваний спосіб, щоб, напевно, виглядати якоюсь жертвою в цій ситуації, але це не відповідає дійсності. Тому для мене ця реакція була досить дивною і непрогнозованою", - додав Гройсман.

Як повідомлялося, 23 травня Данилюк на засіданні уряду безуспішно намагався добитися призначення свого радника Яни Бугрімової на посаду заступника міністра.

Публічну трансляцію засідання було припинено, однак присутні на Кабміні повідомили, що після короткої перепалки з Гройсманом міністру було відмовлено в його проханні. Під час обміну думками Данилюк навіть припустив підготовку подання про його відставку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: