Великий виробник хліба побудує завод під Києвом

П'ятниця, 25 травня 2018, 12:35
 

Один з найбільших виробників хліба і хлібобулочних виробів в Україні холдинг "Хлібні інвестиції" будує завод з виробництва заморожених хлібних виробів.

Про це повідомляє Delo.ua.

Відкриття заводу планується на серпень 2018 року в смт Нові Петрівці Київської області, поряд з існуючим хлібозаводом.

"Холдинг придбав ділянку землі, яка відповідає всім законодавчим та екологічним нормам. Будівництво почалося більше року тому", - повідомили в прес-службі компанії.

Реклама:

Сума інвестицій в проект становитиме 22 млн євро. Підприємство будується за рахунок власних коштів і за рахунок кредитних коштів "Райффайзен Банк Аваль".

При введенні всіх необхідних потужностей обсяг виробництва на підприємстві становитиме 90 тонн на добу. Це дозволить реалізовувати продукцію як в Україні, так і на інших ринках.

"Перший столичний хлібозавод" знаходиться в селі Нові Петрівці. Він був відкритий в 2012 році, а в 2016 році завод модернізували і відкрили другу чергу. Загальна потужність підприємства зросла до 150 тонн продукції за добу. У розширення виробництва було інвестовано 6 млн доларів.

До складу холдингу "Хлібні інвестиції" входять ПAO "Теремно Хліб" (Волинська обл.), ТОВ "Бердичівський хлібозавод" (Житомирська обл.), ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат" (Чернівці), "Перший столичний хлібозавод" (Київ), ПАТ " Івано-Франківський хлібокомбінат "(Івано-Франківськ).

Власник і президент компанії "Хлібні інвестиції" - Юрій Триндюк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: