На Чернігівщині відкрили завод з виробництва пластівців

Середа, 16 травня 2018, 14:10
 

Українська компанія AgricomGroup запустила завод з виготовлення пластівців ТМ "Добродія" потужністю 1 мільйон кілограмів на місяць у селищі міського типу Михайло-Коцюбинське Чернігівської області.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Вартість проекту становила 10,5 млн доларів, з них 40% проінвестовано власних коштів компанії, 60% залучено у вигляді кредитів.

На заводі проходять всі етапи виробництва пластівців із зернових та зернобобових культур: очищення, лущення, шліфування, гідротермічна обробка, нарізка, плющення та фасування у різні види упаковки.

Реклама:

За словами директора з маркетингу ТМ "Добродія" Павла Шевчука, ринок зернових пластівців щороку зростає на 8-9%.

"У компанії мають амбітну ціль – переформатувати ринок вівсяних пластівців з нішевого ринку на повноцінний сегмент продуктів харчування", - йдеться у повідомленні AgricomGroup.

AgricomGroup – українська компанія, яка спеціалізується на розробці, виробництві та дистрибуції продуктів харчування із зернових культур та об’єднує сільськогосподарські, переробні та торгові підприємства.

Ключовими бізнес-напрямками діяльності є виробництво зернових пластівців ТМ "Добродія"; торгівля продуктами харчування під власними торговими марками – торговий дім "Добродія Фудз"; зберігання зернових та олійних культур – зернові комплекси потужністю зберігання 65 тис тонн; рослинництво у трьох областях на загальній площі сільгоспугідь 40 тис га.

Оксана Пирожок, ЕП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: