Україна приєднається до європейського водневого транспортного коридору

П'ятниця, 27 квітня 2018, 10:00

17 травня на Першому міжнародному форумі "ВІТЕР та ВОДЕНЬ". Організаторами та модераторами якого є Олександр Рєпкін, президент Енергетичної асоціації "Українська воднева рада", та Андрій Конеченков, Голова Правління ГС "Українська вітроенергетична асоціація".  Презентують новітні підходи по системному поєднанню вітрової та водневої енергетики та світових експертів в сфері відновлюваної енергетики.

 
Toyota Miray на ВОДНЕВІЙ автозаправці

Наприклад запрошений спікер  Софі Ліонс, Головний консультант Element Energy, координатор проекту ZEFER (Zero Emission Fleet vehicles For European Roll-out) Європейської комісії, Великобританія. Презентує можливості інтеграції водневого автотранспорту до інфраструктури міста Києва та розповість про перспективу впровадження мережі водневих автомобільних заправок в Україні.

Також на форумі будуть презентувати нові вітрові енергетичні можливості для України:

Ігор Нус, Директор з продажів у країни СНД компанії Vestas, яка займається проектуванням, виробництвом, установкою та обслуговуванням вітрогенераторів по всьому світу.

Реклама:

Гордан Пейіч, менеджер з продажу у Східній Європі GE Wind Energy GmbH. Компанія виробляє та встановлює вітрові турбіни, гідроенергетичні продукти та послуги.

Міхал Гловацьки, Директор з операційної діяльності Nordex Polska Sp.z o.o. Nordex постачає вітрові турбіни для клієнтів по всьому світу. Компанія представляє вітрові турбіни покоління Gamma, Generation Delta і Delta4000. Середня доступність всіх турбін, що охоплюються Nordex Service, становить 98%. Nordex пропонує високоефективні турбіни для всіх вітрових класів.

Енергоефективність та використання відновлюваних джерел енергії - не просто світовий тренд, а необхідність, продиктована вичерпуваністю традиційних енергоресурсів та погіршенням екології. Наслідуючи світову практику, Україна впроваджує сучасні технології у вітровій та водневій енергетиці.

Детально за посиланням inef.org.ua

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!