Держбанк став ближчим до приватизації

Понеділок, 23 квітня 2018, 09:02
 

"Укргазбанк" і Міжнародна фінансова корпорація підписали у Вашингтоні договір, який передбачає надання банку консультацій для зміцнення потенціалу банку в сфері обслуговування підприємств малого і середнього бізнесу.

Про це повідомляє Finclub.

Під час зустрічі сторони обговорили, що МСБ є запорукою економічного зростання країни, наприклад, в Західній Європі на МСБ припадає 99% всіх підприємств, а завдяки їх діяльності було створено близько 85% нових робочих місць.

"Ми зробили ще один крок для підготовки Укргазбанку до приватизації і підвищення його інвестиційної привабливості", - заявив присутній під час підписання договору міністр фінансів Олександр Данилюк.

Реклама:

"Розвиток малого і середнього бізнесу є ключовим для впровадження інновацій, створення робочих місць та економічного зростання в Україні. Я радий бачити, що Укргазбанк, який перетворився на провідний екобанк в Україні, концентрується також на проектах середнього і малого бізнесу", - сказав він.

11 листопада 2017 року Мінфін, IFC і ​​Укргазбанк підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо підтримки приватизації Укргазбанку.

Держава володіє 94,94% акцій Укргазбанку.

Читайте також: Що буде з державними банками. Нова стратегія Кабміну

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: