Київ продаватиме рекламу в метро через аукціони "ProZorro.Продажі"

Четвер, 19 квітня 2018, 12:00
 

Київська міська державна адміністрація підписала Декларацію про співпрацю з "ProZorro.Продажі".

 Про це повідомляє прес-служба Київського метрополітену.

Зазначається, що документ закладає основу для проведення пілотного проекту щодо розміщення об`єктів реклами в Києві на відкритих електронних аукціонах.

У рамках пілоту на аукціони у "ProZorro.Продажі" буде виставлятися право на розміщення рекламних носіїв у КП "Київський метрополітен". Таким чином лоти включатимуть у себе право на розміщення реклами на вагонах та станціях метрополітену.

Реклама:

"Завдання столичної влади – якомога краще дбати про інтереси громади. Київ має величезний, цікавий для ринку актив. Треба використовувати його ефективно і отримувати ринкової ціну", – зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Резніков.

Наступним кроком пілотного проекту стане внесення відповідних змін до рішення КМДА від 20 квітня 2017 року № 223/2445 "Про затвердження Правил розміщення рекламних засобів у місті Києві". А перші лоти в системі мають з’явитися протягом 2 місяців з моменту підписання Декларації.

"Ми очікуємо, що пілотний проект буде більш ніж успішним", – розповів в.о. директора ДП "Прозорро.Продажі" Олексій Соболев.

Після успішного завершення пілотного проекту, використання системи буде поширене і на інші комунальні підприємства столиці.

"ProZorro.Продажі" – це електронна торгова система державних аукціонів, що використовується для продажу активів неплатоспроможних банків, які знаходяться в управлінні Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, та реалізації майна державних та комунальних підприємств.

Нагадаємо, "Київський метрополітен" вже продавав два вагони, у яких закінчився термін експлуатації, через ProZorro.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: