"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ціни на нафту знижуються після ракетної атаки по Сирії

Понеділок, 16 квітня 2018, 11:15
 

Світові ціни на нафту 16 квітня опускаються, незважаючи на зростання геополітичної напруженості після ракетних атак по Сирії.

Про це свідчать дані торгів, передає Прайм.

О 8:34 за київським часом вартість червневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent знижувалася на 1,03%, до 71,83 долара за барель, а вартість травневих ф'ючерсів на нафту марки WTI - на 0,91%, до 66,78 долара за барель.

США, Британія і Франція 14 квітня завдали ракетних ударів по сирійським урядовим об'єктам, які, на їхню думку, використовуються для виробництва хімічної зброї. Вони випустили по Сирії понад 100 ракет.

Реклама:

Підтримує здешевлення нафти статистика про зростання числа бурових установок в США за минулий тиждень. За даними американської нафтогазової сервісної компанії Baker Hughes, за тиждень, що завершився 13 квітня, число бурових установок в країні виросло на 5 штук, або на 0,5%, до 1008 одиниць.

У річному вираженні число бурових установок збільшилося на 161 штуку, або на 19%. Число нафтових бурових установок зросло за тиждень на 7 штук, або на 0,9%, до 815 штук.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: