Фонд гарантування продає кредити "Великої Кишені"

П'ятниця, 30 березня 2018, 15:35

Фонд гарантування виставив на голландські торги кредити компаній, які входять до складу холдингу, що управляє відомими роздрібними продуктовими мережами.

Про це повідомляє прес-сулжба Фонду.

Одним лотом на торги виставляються права вимоги за шістьма кредитами. В один пул об’єднано активи трьох банків – ПАТ "Банк Форум", "ПАТ "Банк "Київська Русь" та АТ "Дельта Банк". До цього активи виставлялися на індивідуальні торги від 9 до 13 разів.

"Усі позичальники – п’ять юридичних осіб – не перебувають у процесі припинення, ведуть активну господарську діяльність та входять до складу холдингу, що управляє добре відомими продуктовими мережами в Україні та Молдові", - зазначають у прес-службі.

Реклама:

У Фонді відзначили, що аукціон з продажу прав вимоги за кредитами відбудеться 6 квітня в системі "ProZorro.Продажі". Права вимоги за кредитами, заборгованість за якими досягла 685,26 млн грн, виставляються на торги за голландською моделі.

Автоматично і покроково ціна максимально може знизитися до 137,05 млн гривень.

Нагадаємо, з 26 березня 2018 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжує здійснювати виплати відшкодування коштів вкладникам АТ "Банк "Фінанси та Кредит".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: