Феномен Бусов Хілл — які елітні квартири популярні в Києві

Вівторок, 27 березня 2018, 16:50

Історія новобудови на Печерську "Бусов Хілл" дійсно унікальна: ще на стадії зведення будинок отримав практично всі можливі нагороди і звання. В тому числі, титули "Елітна новобудова року" і "Кращий ЖК преміум класу в Києві". Крім того, це, мабуть, єдина елітна новобудова, більшість квартир в якій було реалізовано ще до введення в експлуатацію.

 

— Якщо ще десять років тому "елітність" будинку визначалася виключно його місцем розташування, то зараз значення мають фасади, вхідні групи, наявність і різноманітність внутрішньої інфраструктури, закрита територія ... Втім, пропонуючи нові та яскраві концепції житлових комплексів, багато забудовників забувають про головне — самі квартири.

ЖК "Бусов Хілл" біля Ботанічного саду на Печерську в цьому плані — приємний виняток. Вільні планування, кухні-їдальні площею від 30 кв.м., шумоізоляція апартаментів, а головне — розкішні кімнати з панорамними вікнами шириною понад 6 метрів і фантастичними краєвидами на ботанічний сад та Дніпро. Покупці тут "закохуються" не тільки в сам будинок, його концепцію, а й в конкретну квартиру. Думаю, саме в цьому і є секрет успіху "Бусов Хілл", — стверджує Олексій Носко, директор АН Royal Realty.

Також, за словами експертів, покупці елітної нерухомості Києва стали більш вимогливими до вибору матеріалів і технологій. Як стверджує директор компанії "Житлобудінвест" Ігор Клепач, для обрання квартири все частіше залучаються професійні будівельники та дизайнери.

Реклама:

— Зростання курсу долара спричинило за собою загальне зниження культури будівництва, багато нібито "елітних" житлових комплексів будують, наприклад, з дешевого газоблоку, а не з червоної цегли. Економлять і на інженерії — підключаючи будинок, наприклад, до загальноміської системи опалення.

Наша компанія, навпаки, при зведенні "Бусов Хілл" зробила акцент на світових перевірених брендах і ультрасучасному обладнанні: при склінні квартир металопластик не використовується взагалі — тільки алюмінієвий профіль преміум класу Schüco (Німеччина), а також енергозберігаючі сонцезахисні склопакети американського бренду Guardian.

Всі стіни в житловому комплексі виконані з червоної ефективної цеглини, а зовнішній шар утеплювача в два рази товще звичайного. Крім того, "Бусов Хілл" зведено з максимальним рівнем автономності від міських мереж — комплекс має власну трансформаторну підстанцію, а також котельню на німецьких котлах Viessmann, — стверджує Ігор Клепач.

Втім, практично обов'язкові для елітних новобудов сучасні тренди, також враховані при зведенні ЖК "Бусов Хілл". Зокрема, будинок має закриту територію з цілодобовою охороною, ландшафтним дизайном, фонтаном і ультрасучасним дитячим майданчиком. Є в будинку і клубні приміщення, призначені тільки для мешканців. Це, наприклад, фешенебельне фойє з висотою стелі 8 метрів, декороване трьома стінами-водоспадами, із зонами відпочинку і ресепшен.

Передбачена і окрема дитяча кімната, а також просторий колясочні-велосипедний паркінг. Важливий плюс — висока ступінь приватності проживання: на поверсі розташовано від 1 до 4 квартир, в будинку впроваджена багаторівнева система контролю доступу, а спокій мешканців та недоторканність їхнього майна забезпечує кілька постів охорони і власна служба експлуатації.

"Бусов Хілл" може похвалитися багатою інфраструктурою: в радіусі 50 метрів є все необхідне для комфортного життя: фітнес клуб з басейном, два дитячі садки, школа, ресторани, салони краси, продуктові магазини, аптека, стоматологія та багато іншого.

— "Бусов Хілл" став проектом для найвимогливіших покупців. В цьому будинку за вищим класом виконані не тільки двір і сам будинок, а й кожна окрема квартира. Думаю, секрет успіху цього проекту саме в комплексному максималістському підході забудовника і безумовних перевагах розташування — найбільш тиха та зелена зона в центрі Києва, — підсумувала Наталя Піхут, власниця АН "NPIHUT-REALTY".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!