Uber підтвердив запуск сервісу доставки їжі

Понеділок, 12 березня 2018, 17:05
 

Компанія Uber готується запустити свій сервіс з доставки їжі Uber Eats в Україні.

Про це повідомив віце-президент Uber Джейсон Дроег в коментарі FT, передає ain.ua.

За його словами, в 2018 році сервіс запуститься в 100 нових містах світу (у 2017 році він заробив в 150 містах), зокрема - в населених пунктах Ірландії, Єгипті, Кенії, Румунії та Україні. В Україні сервіс має запуститися до початку літа.

Першим українським містом, де запрацює сервіс, стане Київ.

Реклама:

Як повідомив редакції Олексій Стах, генеральний менеджер Uber в регіоні Центральна і Східна Європа, в Україні компанія вже зараз шукає ресторани для партнерства.

"Ми бачимо величезний інтерес з боку сотень місцевих ресторанів, які хочуть працювати з нами, щоб зробити доступними свої страви для більшого числа людей. Ми запрошуємо власників ресторанів, які хотіли б дізнатися більше про партнерство з Uber Eats, зв'язуватися з нами", - заявив він.

UberEATS - це платформа для доставки їжі з місцевих ресторанів, запущена в 2014 році. У додатку користувач отримує доступ до меню ресторанів, може вибрати їжу і оплатити замовлення.

Для користувачів - це можливість замовляти їжу, для водіїв - заробляти на її доставку (не обов'язково на машині, це може бути мотоцикл, велосипед і т.д.). Сервіс зазвичай обіцяє доставку в межах півгодини.

Нагадаємо, українські розробники запустили сервіс доставки ліків Liki24 з цінами нижче аптечних.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!