Sky Bank посприяє розвитку міжнародної торгівлі з Казахстаном

П'ятниця, 9 лютого 2018, 10:00

Sky Bank відкрив перше інноваційне відділення в Києві на вул. Гончара Олеся 76/2 в рамках нової концепції роботи на ринку. В заході взяли участь керівництво Sky Bank, посли зарубіжних країн, керівництво Незалежної Асоціації Банків, а також представники ЗМІ. Серед спеціальних гостей — Посол Республіки Казахстан в Україні. Підтримка компаній, що проводять експортно-імпортні операції між Україною та Казахстаном — один із важливих напрямів роботи Sky Bank.

 

"Ситуація в Україні поліпшується, з'являються нові можливості, а найголовніше — є добра політична воля між представниками України і Казахстану, між керівництвом наших країн. Це сприяє подальшому розвитку двостороннього співробітництва", — впевнений Самат Ордабаєв, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Казахстан в Україні і Республіки Молдова.

З приходом іноземних інвестицій, банк прийняв філософію IT-інновацій. Sky Bank першим в Україні став членом міжнародної організації з інновацій у фінансовому секторі Holland FinTech, а також МПС Visa і Mastercard.

"Все це дає можливість оперативно виводити на ринок інноваційні продукти і, в кінцевому підсумку, підвищити рівень обслуговування клієнтів, — заявляє Аріф Бабаєв, Голова Наглядової Ради Sky Bank. — Ми маємо довгострокову стратегію розвитку в Україні. Готові і надалі  інвестувати в технології, щоб забезпечити собі конкурентні переваги на ринку".

Реклама:

Нове відділення Sky Bank в Києві — це сучасний дизайн і технології, приємна атмосфера, індивідуальний підхід.

"Нове відділення обладнане відповідно до останніх трендів у сфері технологій. На окрему увагу заслуговує унікальний для українського ринку VTM — це електронне "міні-відділення майбутнього", а також електронний касир, — розповідає Костянтин Сєрьогін, Голова Правління Sky Bank. — Ми змінюємо сам підхід до банкінгу. Для нас важливі емоції клієнта і "післясмак", який залишається від банківського сервісу".

Протягом 2018 року інноваційні відділення Sky Bank відкриються також в Одесі, Львові та Дніпрі.

Нагадаємо, з нагоди Дня Народження, Sky Bank проводить акцію "Нам 27 років, вам — подорож". Серед вкладників банку буде розіграно три подарункові сертифікати.

Деталі можна дізнатися, зателефонувавши до Контакт-центр банку 0 800 503 444, а також тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: