Від великого виробника хімії "відколеться" аграрна компанія

Вівторок, 27 лютого 2018, 15:25
 

Сільськогосподарський підрозділ DowDuPont оголосив назву майбутньої компанії - Corteva Agriscience, яка утвориться після завершення процесу роз'єднання.

Очікується, що процедура роз’єднання завершиться 1 червня 2019 року.

"Corteva Agriscience об'єднає бізнеси засобів захисту DuPont, DuPont Pioneer і Dow AgroSciences з метою створення незалежної компанії, яка формує ринок, з провідними ринковими позиціями в технологіях виробництва насіння, засобів захисту рослин та цифрових технологій в сільському господарстві", - йдеться в прес-релізі компанії.

Головний офіс майбутньої компанії буде розташований в Вілмінгтоні, штат Делавер (США) та об'єднає ключові корпоративні підтримуючі функції.

Реклама:

Офіси DowDuPont в Джонстоні, Айові та Індіанаполісі, штат Індіана, будуть служити як глобальні бізнес-центри з керівництвом бізнес-напрямків, функцій підтримки бізнесу, досліджень і розробки, глобальної мережі постачань, а також відділами продажів і маркетингу, розташованих у двох локаціях Середнього Заходу.

DowDuPont буде підтримувати нову фірмову назву серією заходів, які відбуватимуться до моменту, коли підрозділ стане незалежною компанією.

DowDuPont - міжнародна холдингова компанія, що об'єднує The Dow Chemical Company і DuPont, на основі якої будуть створені незалежні публічні компанії в сегментах продукції для сільського господарства, наукомістких матеріалів і спеціальних продуктів.

Оксана Пирожок, ЕП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: