Данилюк хоче, щоб облаштуванням митних пунктів займалася місцева влада

Середа, 21 лютого 2018, 14:40

Міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що бачить необхідність делегувати будівництво інфраструктурних проектів на українському кордоні місцевим органам влади замість Державної фіскальної служби.

Про це він сказав він на прес-брифінгу, відповідаючи на питання журналістів про інформацію про припинення Євросоюзом фінансування інфраструктурних проектів на українському кордоні.

ДФС не повинна будувати митниці. Це що - будівельна компанія? Це не є характерною функцією для ДФС. Вони зацікавлені тільки з точки зору своїх інтересів ... Хто це може зробити краще, ніж місцева влада? "- сказав він.

Нагадаємо, агентство Reuters у вівторок повідомило, що Європейський Союз закриває проект модернізації прикордонних контрольно-пропускних пунктів з Україною.

Реклама:

За інформацією агентства, проект закрили після низки затримок, помилок та перевитрат за участю місцевих чиновників та підрядників. Агентство посилається на внутрішню кореспонденцію уряду України та листування між Європейською комісією та українською владою.

У вівторок в України ще не було офіційного підтвердження про припинення фінансування з боку ЄС проектів модернізації контрольно-пропускних пунктів.

Сьогодні, 21 лютого, міністр фінансів України Олександр Данилюк підтвердив інформацію про припинення фінансування Євросоюзом інфраструктурних проектів на кордоні з Україною.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!