"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Де купити квартиру і як це зробити вигідно?

П'ятниця, 16 лютого 2018, 16:05

Навіть маючи тверде рішення купити нову квартиру, дуже просто загубитися у варіантах і можливостях. Адже не так-то легко відразу зрозуміти, де кращі умови, як бути дійсно впевненим у своїх інвестиціях, якості будівництва, щоб потім довгі роки жити в гарному і якісно збудованому будинку. То як зорієнтуватися, де купити житло, та ще й зробити це вигідно?

 

Пошук надійного забудовника

Дуже важливо дізнатися, скільки будинків або комплексів вже є на рахунку компанії та де саме вони знаходяться. Також обов'язково упевнитися в тому, що у забудовника порядок з документами, а земля перебуває у власності. Ще одна гарна ознака, якщо він будує за свій рахунок, а не бере кредити.

Відзначте для себе, з якого етапу починається продаж житла. Всі ми розуміємо, що досить ризиковано купувати, коли будинок ще тільки на етапі фундаменту, а ось коли він вже йде у ріст - це дає вам певні гарантії.

Реклама:

Вивчайте асортимент житла, який пропонує компанія - чим він ширший, тим краще. Також дуже важливо звернути увагу на те, що забудовник робить для своїх мешканців і як піклується про будинки після введення в експлуатацію.

Як купити квартиру: інструменти та можливості

Ринок нерухомості Києва пропонує дійсно великий вибір. Але, далеко не завжди і у кожної сім'ї є можливість купити квартиру "з одного маху".

Гарною нагодою зекономити при покупці житла, є придбання квартири в ближньому передмісті Києва. Зараз інфраструктура прилеглих до столиці районів так розвинена, що це не створює жодних незручностей, і при цьому дарує відчуття свого тихого "заміського куточка". Такі критерії дуже гармонійно поєднали, наприклад, райони Софіївської та Петропавлівської Борщагівки.

Ще одним інструментом при покупці житла є розстрочка. Брати банківський кредит із завищеними ставками просто не виправдано, в той час як ставка по розстрочці зазвичай не перевищує 5%. Це дійсно непогана можливість, якщо покрити покупку повністю не виходить і дає можливість розбити від 30 до 70% суми як мінімум на рік. Але при цьому теж важливо звернути увагу на умови, удорожчання квадратного метру і бути до цього готовими.

Про вигідну розстрочку

Будівельна компанія "НоваБудова" пропонує не відкладати, а купити квартиру дійсно вигідно і вже зараз. Не залежно від розміру першого внеску, у вас є можливість придбати будь-яку квартиру в комплексах "Щасливий" або "Сrystal Avenue" в розстрочку під 0% без переплат і удорожчання м2.

Спеціальна пропозиція діє до 28 лютого. І це відмінна можливість придбати житло, яке ви завжди хотіли. Ознайомитися з комплексами і плануваннями квартир ви можете на сторінках наших комплексів в Києві та у Львові. А повну консультацію ми з радістю надамо у відділах продажів. Скористайтеся найкращими умовами і зробіть довгоочікувану покупку житла максимально вигідно.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!