"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Насіров обурюється, що його звільнили, не давши слова

Середа, 31 січня 2018, 16:30

Роман Насіров називає своє звільнення з посади голови Державної фіскальної служби незаконним.

Коментар зі своєю реакцією він розмістив у Facebook.

"Вважаю рішення Кабміну про моє звільнення не законним і не чесним. Так само як і моє відсторонення торік", – пише екс-голова ДФС.

Насіров зазначає, що йому було дивно дізнатися про розгляд цього питання зі ЗМІ.

Реклама:

"А ще дивніше, як і на підставі чого ухвалено таке рішення КМУ. Мене з ним не ознайомили і тим більше - не взяли пояснень. А я би із задоволенням виступив і на засіданні уряду, розповівши колегам про те, що зроблено мною на цій посаді", – зазначає він.

Наасіров каже, що збирається зосередитися на "доведенні своєї невинуватості по надуманому звинуваченню", а далі - доводитиме незаконність і необґрунтованість звільнення.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів на своєму засіданні 31 січня звільнив відстороненого від обов'язків глави Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Насірова підозрюють в тому, що протягом 2015 - 2016 років він, діючи в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

У березні 2017 року депутат БПП Мустафа Найєм оприлюднив довідку, яка свідчить про те, що у Насірова є громадянство Великої Британії.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!