НБУ продовжує розгляд документів на продаж української "дочки" Сбербанка

Четвер, 25 січня 2018, 11:25
 

Угода з продажу українського дочірнього банку Сбербанк РФ вже структурована і очікує дозволу регулятора.

Про це повідомив глава Сбербанку Росії Герман Греф в кулуарах Всесвітнього економічного форуму в Давосі, передає "Інтерфакс-Україна".

"У нас все підготовлено, питання - дадуть нам дозвіл на продаж або ні, це головне. Транзакція, в принципі, структурована, чекає погодження регулятора", - сказав Греф.

Як повідомили в НБУ, регулятор продовжує вивчати пакет документів на узгодження придбання АТ "Парітетбанк" (Білорусь) істотної участі в ПАТ "Сбербанк".

Реклама:

"Зараз отримані НБУ документи для погодження набуття істотної участі в ПАТ "Сбербанк" знаходяться на розгляді. За результатами розгляду громадськість буде проінформована додатково", - повідомили в прес-службі НБУ.

У Нацбанку також нагадали, що відповідно до ст. 34 закону "Про банки і банківську діяльність", регулятор розглядає відповідні документи протягом трьох місяців від дати отримання повного пакета.

Як повідомлялося, НБУ 21 грудня 2017 року одержав від Управління справами президента Республіки Білорусь пакет документів на узгодження придбання через АТ "Парітетбанк" істотної участі в ПАТ "Сбербанк" (Київ) в розмірі 100% його статутного капіталу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: