"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Apple може припинити виробництво iPhone X - ЗМІ

Середа, 24 січня 2018, 18:20
 

Компанія Apple не має наміру знижувати ціну на iPhone X після виходу наступної моделі в лінійці, а просто відмовиться від виробництва iPhone X.

Про це йдеться в колонці на Forbes.

Це буде зроблено для того, щоб смартфони лінійки не конкурували з більш дешевими варіантами 7-8 серій, а також з новим 6,1-дюймовим смартфоном, який Apple планує випустити в другій половині 2018 року в ціновій категорії 650-750 доларів.

Таким чином, лінійка iPhone цієї осені може виглядати наступним чином: iPhone SE - 349 доларів, iPhone 7 і iPhone 7 Plus: 449 доларів і 569 доларів; iPhone 8 і iPhone 8 Plus: 549 доларів і 669 доларів; 6,1-дюймовий iPhone з Face ID: 649 доларів або 749 доларів; 5,8-дюймовий iPhone X другого покоління: 999 доларів; 6,5-дюймовий iPhone X Plus другого покоління: 1099 доларів.

Реклама:

Інформація грунтується на даних аналітиків з таїландського агентства KGI, які раніше неодноразово успішно пророкували майбутні рішення Apple.

Зокрема, вони передбачили дату виходу нового iPhone 8.

Як повідомлялося, 20 грудня 2017 року компанія Apple визнала, що навмисно знижує тактову частоту процесорів, пояснивши це природою літій-іонних акумуляторів.

Apple заявила, що справа в тому, що старіючі літієві батареї подають енергію нерівномірно, що може привести до несподіваного відключення iPhone для захисту тонких схем всередині.

Після того, як компанія зізналася, що навмисно уповільнює старі моделі iPhone, власники айфонів почали подавати позови до Apple.

Apple вибачилась за сповільнення старих моделей та снизила вартість заміни батареї. За підрахунками аналітиків банку Barclays, це принесе компанії збитки в розмірі близько 10 млрд доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: