Невістка Порошенка виступить в Давосі

Вівторок, 23 січня 2018, 16:55
 
Юлія Порошенко

На Всесвітньому економічному форумі в Давосі виступить невістка президента України - Юлія Порошенко, заявлена як засновник і керівник проекту Agrohub, співзасновник технологічного кластера Radar Tech.

Про це повідомляється в прес-релізі Agrohub.

Вона виступить в рамках дискусійної панелі "Європейська Агро Наддержава: Україна, рухома технологіями та інноваціями", яка відбудеться 23 січня, о 17.00, в Українському домі.

Крім Юлії Порошенко в рамках цієї панелі виступить також засновник і глава одного з найбільших агрохолдингів України МХП (ПАТ "Миронівський хлібопродукт) Юрій Косюк, гендиректор агрохолдингу ІМК, президент асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" Алекс Ліссітса, а також представники Німеччини - глава "Bayer Digital Farming" Тобіас Менне і співзасновник і керуючий "Horsch Machines" Михаіл Хорш.

Реклама:

Сам Петро Порошенко виступить в Давосі 26 січня під час дискусійної панелі "Центральна і Східна Європа: новий порядок денний для континенту".

Організатором проекту "Український Дім" виступає Українська асоціація венчурного і приватного капіталу (UVCA) в партнерстві з Western NIS Enterprise Fund і Фондом Віктора Пінчука.

Нагадаємо, Юлія Порошенко і Максим Бахматов разом з агрохолдингом Косюка "Миронівський Хлібопродукт" анонсували запуск акселератора аграрних інноваційно Agrohub в листопаді 2017.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: