Від Ethereum "відкололася" нова криптовалюта

Понеділок, 22 січня 2018, 20:00

19 січня від другої за популярністю після біткоїна криптовалюти - Ethereum - "відкололася" нова криптовалюта під назвою EtherZero.

Про це повідомляє ForkLog.

Реклама:

Вперше про проект EtherZero стало відомо в кінці грудня. Тоді повідомлялося про ніби-то покращену версію "ефіру".

Серед основних характеристик EtherZero називають дворівневу мережеву систему, майстер-ноди, що використовують архітектуру Dash, систему автономного управління спільнотою, нульові комісії, миттєві перекази і, нарешті, високу масштабованість.

Автори проекту заявляють, що користувачі Ethereum отримають близько 116 млн токенів ETZ, кожен з яких дорівнює одному ETH. Також розробники нової криптовалюти передбачають капіталізацію EtherZero на рівні 9,5 млн доларів (близько 10% від класичного Ethereum).

У той же час на офіційному сайті Ethereum про хардфорк нічого не говориться. Не дають ніяких коментарів і розробники мережі.

Також на сайті проекту розміщено логотипи різних бірж і гаманців, які, як передбачається, будуть підтримувати нову монету, але поки жодна з великих платформ цього не підтвердила.

Нагадаємо, 12 січня на блоці 503 888 відбувся новий хардфорк криптовалюти біткоїн, в результаті якого з'явилася криптовалюта World Bitcoin.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: