Вакуумні поїзди Hyperloop об'єднають аеропорти Лондона

Четвер, 18 січня 2018, 17:02
 

Virgin Hyperloop One планує з'єднати головні аеропорти Лондона системою високошвидкісних вакуумних тунелів для перевезення пасажирів.

Про це пише The Independent.

Нова транспортна мережа дозволить пасажирам подорожувати між аеропортами Хітроу, Гатвік і Станстед всього за 5-7 хвилин.

Потяги на магнітній подушці будуть рухатися по тунелях з розрідженою атмосферою зі швидкістю 670 миль на годину (1078 км/год).

Реклама:

Раніше повідомлялося, що Virgin Hyperloop One розпочне будівництво ліній високошвидкісної транспортної системи Hyperloop у 2019 році, а перші випробування повинні початися у 2021 році.

До сих пір невідомо, де саме буде проходити перший маршрут. Є відомості про можливе будівництво гілок в ОАЕ, Азії, США і в Європі.

Найближчим часом фахівці Virgin Hyperloop One проведуть експертну оцінку відібраних маршрутів і винесуть остаточне рішення щодо доцільності їх будівництва. Коли з'явиться це рішення, поки неясно.

Нагадаємо, Virgin Group, що належить Річарду Бренсону, інвестувала кошти в компанію Hyperloop One, в результаті чого компанію перейменували в Virgin Hyperloop One, а Річард Бренсон приєднається до складу її ради директорів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: