Данилюк вніс подання на звільнення Насірова

Четвер, 18 січня 2018, 12:50
 

Міністр фінансів Олександр Данилюк подав до Кабінету міністрів подання на звільнення голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. 

Про це він сказав в коментарі "Українській правді".

"Так, я подав подання в КМУ на звільнення Романа Насірова", - сказав Данилюк.

"Вже рік як має місце порушення закону з боку Насірова і потрібно поставити крапку в цій історії" - додав міністр.

Реклама:

На питання про те, що далі, чи планує міністр оголошувати конкурс на нового голову ДФС Данилюк зазначив: "Оголошення конкурсу - це рішення Кабміну".

"Я сподіваюсь, що питання про звільнення Насірова Кабмін розгляне найближчим часом, можливо, на наступному засіданні уряду" - сказав міністр.

Як відомо, у середу прем'єр Володимир Гройсман пообіцяв винести на розгляд уряду питання звільнення голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, як тільки його отримає.

Насірова підозрюють в тому, що протягом 2015 - 2016 років він, діючи в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

7 грудня 2017 року Шевченківський районний суд Києва оголосив перерву у справі Насірова до 19 січня.

У березні 2017 року депутат БПП Мустафа Найєм оприлюднив довідку, яка свідчить про те, що у відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова є громадянство Великої Британії.

Галина Калачова, ЕП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: