Наглядову раду "Нафтогазу" очолила британка

П'ятниця, 12 січня 2018, 20:00
 

На першому засіданні нового складу наглядової ради "Нафтогазу", яке було проведене 22 грудня 2017 року, головою наглядової ради було обрано Клер Споттісвуд.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Згідно з повідомленням, посаду заступника голови наглядової ради продовжує обіймати Володимир Демчишин, який виконує ці повноваження з 18 квітня 2017 року.

У засіданні брали участь усі члени наглядової ради, а саме: Клер Споттісвуд (Велика Британія), Бруно Лескуа (Франція), Амос Хохштайн (США), Стівен Хейсом (Канада), Володимир Кудрицький, Сергій Попик та Володимир Демчишин (Україна).

Реклама:

Наступне засідання наглядової ради заплановане на кінець січня.

"Під час наступного засідання будуть розглянуті питання призначення голів та формування чотирьох комітетів наглядової ради", - йдеться у повідомленні.

Клер Споттісвуд працювала головою Регуляторного органу Великої Британії з питань газопостачання (Ofgas) протягом 1993-1998 років, коли відбувалися поділ компанії "British Gas" та лібералізація ринку газу у Великобританії.

Протягом останніх 20 років працювала на посаді незалежного директора в публічних та непублічних компаніях.

Крім того, працювала економістом в Королівській Скарбниці Великої Британії, Міністерстві економіки та фінансів Великої Британії, яке відповідає за формування та здійснення фінансово-економічної політики уряду, викладала у Лондонській школі бізнесу.

Нагадаємо, 22 листопада уряд сформував наглядову раду "Нафтогазу".

Читайте також: Гройсман пішов НАК. Як Коболєв ламає плани прем'єра

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!