Кабмін скасував заплановані реформи ДФС і митниці

П'ятниця, 12 січня 2018, 09:10

Кабінет міністрів скасував постанови 2017 року про реформування та реорганізацію Державної фіскальної служби та митниці, які ініціювало Міністерство фінансів.

Про це повідомляє dt.ua.

"На засіданні уряду в четвер, 11 січня, було прийнято рішення про скасування постанови про затвердження концепції реформування системи органів державної податкової та митної політики, а також постанову про реорганізацію територіальних органів Державної фіскальної служби. Скасовані постанови були прийняті 29 березня і 19 липня минулого року", - йдеться у повідомленні.

Постанови передбачали створення Міжрегіональної митниці та головного Міжрегіонального управління ДФС. Водночас обласні та енергетичну митницю планували приєднати до Міжрегіональної митниці.

Реклама:

"Об'єднані державні податкові інспекції мали бути приєднані до головних управлінь ДФС в областях, а останні, в свою чергу, разом з Офісом великих платників податків – включені до складу Міжрегіонального головного управління ДФС", - зазначає видання.

В. о. голови ДФС Мирослав Продан та представники парламентського комітету з питань податкової та митної політики розкритикували пропозиції мінфіну та заявили, що їх неможливо реалізувати.

Однак у Мінфіні відповіли, що керівництво ДФС не хоче реформувати відомство.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: