Росіянин відсудив торгову марку у компанії Порошенка

Середа, 10 січня 2018, 13:20

Суд за позовом російського підприємця припинив охорону знака "KREMONA" за компанією "Рошен".

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Суд з інтелектуальних прав у вівторок, 9 січня, задовольнив позов підмосковного індивідуального підприємця Олега Сохацького до Дочірнього підприємства "Кондитерська компанія "Рошен" (Київ, Україна) про дострокове припинення правової охорони товарного знака "KREMONA" (№423199) щодо товарів 30- го класу МКТП (напої на основі кави, какао чи шоколаду; зернові продукти, готові до вживання) внаслідок його невикористання.

В інформації на сайті суду йдеться, що суд вирішив достроково припинити правову охорону товарного знака "KREMONA" по відношенню до всіх товарів 30-го класу МКТП.

Реклама:

За даними сайту Роспатенту, оспорюваний знак був зареєстрований на компанію 19 листопада 2010 року до 12 серпня 2019 року.

Корпорація Roshen входить в топ-30 найбільших виробників кондитерських виробів в світі. Включає Київську, Кременчуцьку, дві Вінницькі кондитерські фабрики і Вінницький молочний завод (Україна); Клайпеди кондитерську фабрику (Литва) і фабрику BonbonettiChoco (Угорщина). Виробнича діяльність Липецької фабрики (РФ) була зупинена з 1 квітня 2017 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: