У Wizz Air пояснили перенесення запуску рейсів на Лісабон і Таллінн

Четвер, 28 грудня 2017, 18:00
 

Угорський лоукостер Wizz Air переніс з квітня на червень запуск рейсів з Києва до Лісабона і Таллінна у зв'язку з затримкою розміщення третього літака Airbus A320 на базі в аеропорту "Київ".

Про це повідомляє ЦТС.

"Розміщення третього літака на київській базі перенесено з квітня 2018 року на 20 червня 2018 року в результаті комерційно обгрунтованих змін", - заявили в офісі компанії.

"Запуск нових рейсів з Києва до Лісабона і Таллінна, а також збільшення частоти виконання рейсів з Києва у Меммінген, Дортмунд, Братиславу, Кельн, Копенгаген, Ларнаку і Ганновер відбудеться 21 червня 2018 року", - відзначили в прес-службі авіакомпанії.

Реклама:

Чим викликана затримка з розміщенням літака в Києві, в авіакомпанії не уточнили.

У липні цього року Wizz Air анонсував запуск у квітні 2018 року двох нових рейсів з Києва - в Лісабон і Таллінн, а також збільшення частоти польотів по ряду діючих маршрутів.

Всього планувалося відкрити 11 додаткових рейсів: по одному рейсу на тиждень в Братиславу, Копенгаген і Дортмунд, а також по два рейси на тиждень в Кельн, Меммінген, Ларнаку і Ганновер.

Авіакомпанія не відмовляється від цих планів, а переносить термін їх реалізації на 20-21 червня.

Зараз Wizz Air базує в аеропорту "Київ" 2 літаки Airbus A320.

До 2020 року авіакомпанія планує збільшити свій флот в Україні до 8 літаків.

Нагадаємо, Wizz Air оголосив про скасування плати за ручну поклажу на рейсах, які будуть виконуватися з 29 жовтня 2017 року.

Читайте також: Економіка лоукостів і аеропортів: п'ять графіків, які пояснюють все

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: