"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Стало відомо, куди і звідки літатиме національний авіаперевізник SkyUp

Четвер, 14 грудня 2017, 10:15

З квітня 2018 національний авіаперевізник SkyUp почне виконувати чартерні рейси,  а з травня – внутрішні та міжнародні регулярні рейси.

Про це повідомили на прес-конференції щодо створення національної авіакомпанії.

"У планах на перший рік роботи виконання міжнародних чартерних перевезень до всіх популярних курортів, а також відкриття регулярних українських та міжнародних напрямків", - зазначили в компанії.

Реклама:

Чартерні перевезення будуть здійснюватися з Києва, Харкова, Львова, Одеси та інших міст  України за 16 напрямками – Анталія, Бодрум, Даламан, Шарм-ель-Шейх, Хургада, Тіват, Барселона, Пальма-де-Майорка, Тенеріфе, Аліканте, Тірана, Ріміні, Бургас, Варна, Ларнака, Дубай.

Внутрішні регулярні рейси розпочнуться наприкінці травня – на початку червня. На першому етапі рейси заплановано за наступними напрямками: Київ – Одеса, Харків – Одеса, Львів-Одеса.

Міжнародні регулярні рейси в 2018 плануються за такими напрямками: Київ – Барселона, Київ – Дубай, Київ – Ларнака. Маршрути будуть розширюватися із зростанням авіапарку компанії.

Як зазначили представники компанії, вартість всіх регулярних перевезень буде формуватися за лоукост-моделлю без багажу та обраних додаткових послуг. Вартість буде залежати від напрямку подорожі та часу придбання квитків. Наприклад, квиток Київ-Одесса коштуватиме від 499 гривень в один бік. 

За неповний 2018 рік компанія планує надати послуги 650 тисячам пасажирів. 

"SkyUp зараз веде переговори з усіма аеропортами України про співпрацю, вже підписані договори з аеропортами "Київ" і "Бориспіль". У Києві ми будемо оперувати з двох аеропортів", - заявили у компанії.

ТОВ "Авіакомпанія "Скайап" було зареєстровано в червні 2017 року Києві. Її керівником став відомий авіаційний експерт, який раніше працював в ряді авіакомпаній, Євген Хайнацкий.
Форма власності вказаної компанії – на 100% приватна. Головний акціонер SkyUp – ТОВ "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туристичний оператор JoinUp. Наразі компанія проходить стадію сертифікації.

Нагадаємо, Омелян пообіцяв "рік лоукостерів", а у МАУ заявили, що національний лоукостер помре.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: