"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"ЕРУ Трейдинг" стала єдиним приватним постачальником "Укртрансгазу"

Середа, 13 грудня 2017, 14:15

"ЕРУ Трейдинг" взяла участь в тендері на постачання газу українській державної компанії "Укртрансгаз", який відбувся 28 листопада 2017 року, і стала єдиним приватним постачальником українського державного підприємства.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Поєднання можливості відвантаження спотового обсягу зрідженого природного газу (ЗПГ) і покриття полісом страхування OPIC дозволило ЕРУ виграти один з десяти лотів на постачання Укртрансгазу 135 мільйонів кубічних метрів газу протягом наступних 7 місяців", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ЕРУ стала єдиним приватним постачальником, всі інші лоти отримала українська державна НАК "Нафтогаз України". Вартість лота ЕРУ була найнижчою серед усіх десяти, що дозволило знизити витрати Укртрансгазу та українських споживачів.

Реклама:

"Еру Трейдинг" - дочірнє підприємство компанії "Енергетичні ресурси України", що спеціалізується на здійсненні трейдингових операцій ліквідними продуктами (газ, вугілля, електроенергія). ЕРУ - девелоперська компанія, орієнтована на реалізацію проектів в українській енергетиці.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: