Порошенко хоче продовжити мораторій на перевірки бізнесу

П'ятниця, 1 грудня 2017, 13:35
 

Президент Петро Порошенко заявляє, що мораторій на перевірку державними органами малого і середнього бізнесу буде продовжено на 2018 рік.

Про це він заявив на зустрічі бізнесу і влади, в ефірі телеканалу 112.

"Я впевнений, що ми разом з Кабінетом Міністрів на малий і середній бізнес мораторій на перевірки продовжимо. Принаймні, я пропоную проаналізувати це", - сказав Порошенко.

За його словами, необхідно активізувати реформування контролюючих органів.

Реклама:

Президент нагадав, що чинний мораторій на здійснення перевірок бізнесу контролюючими органами припиняє свою дію з 1 січня 2018 року.

"Реформування контролюючих органів не завершено, і полчища працівників контролюючих органів, не тільки силовиків, зараз на низькому старті, чекають, коли цей мораторій завершиться. Вони втомилися без роботи, зголодніли за хабарами", - сказав Порошенко.

Як повідомлялося, в листопаді 2016 року Верховна Рада 235 голосами прийняла законопроект №3153 від 18 вересня 2015 року "Про особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності", під час слухань якого продовжила мораторій на здійснення держорганами значної кількості планових перевірок суб'єктів господарювання до кінця 2017 року.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: