"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укрпошта" підвищить зарплати вдвічі

Четвер, 2 листопада 2017, 12:00
 

"Укрпошта" починає поетапне підвищення заробітних плат працівникам підприємства до рівня ринкових.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Процес підвищення заробітних плат почнеться з відділень поштового зв'язку, розташованих в містах-мільйонниках і обласних центрах.

Так, операторам поштового зв'язку, які працюють в таких відділеннях, буде підвищена ставка майже в два рази - до 7,5 тис. грн.

Реклама:

Начальникам та заступникам відділень поштового зв'язку, в залежності від забезпечення обсягів бізнесу, а також за умови подальшого нарощування обсягів і показників ефективності, - приблизно в 2,5 рази, до 14,5 тис. грн.

В першу чергу заробітна плата буде підвищена тим начальникам відділень поштового зв'язку та їх заступникам, які показали хороші результати при проведенні моніторингу рівня управлінських навичок керівного складу об'єктів поштового зв'язку.

Всі інші начальники відділень та їх заступники отримають підвищені оклади за результатами моніторингу рівня їх управлінських навичок.

Крім підвищення розміру ставки, діє нова система преміювання (наприклад, за виконання плану, за продаж та інше).

"Такого глобального підвищення зарплат виробничому персоналу компанії не відбувалося протягом багатьох років, "Укрпошта" традиційно залишалася в списку підприємств з низькими зарплатами. Важливо створити дієву систему мотивації і забезпечити ринковий рівень зарплат її працівникам", - зазначив в.о. генерального директора "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Розроблена програма передбачає подальше поетапне підвищення заробітних плат іншим категоріям працівників по всій країні протягом 2018 року.

Фонд оплати праці співробітників в структурі витрат "Укрпошти" становить майже 70%. За дев'ять місяців 2017 року фонд оплати праці становив 2,37 млрд грн, зростання заробітної плати за дев'ять місяців відповідно до аналогічного періоду 2016 становило майже 34%. 82% фонду зарплати - витрати на виробничий персонал.

Як повідомлялося, "Укрпошта" буде змінювати формати відділень і надаватиме ширший спектр послуг. Крім поштових, надаватимуться послуги банківські та роздрібної торгівлі.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: