Стало відомо, хто сплатив найбільше податків до бюджету

П'ятниця, 13 жовтня 2017, 14:08

У першому півріччі 2017 року найбільше податків до бюджету заплатила державна компанія "Укргазвидобування".

Про це свідчить рейтинг ТОП-100 найбільших платників податків за перше півріччя 2017 року, який опубліковано у виданні "Вісник. Офіційно про податки". 

Згідно з даними, за вказаний період лідер рейтингу сплатив до бюджету 25,861 млрд гривень.

В трійку лідерів також входять "Нафтогаз України" (11,385 млрд гривень) та ПРАТ "А/Т Тютюнова компанія "В.А.Т. - Прилуки" (6,97 млрд гривень).

Реклама:

На четвертому місці опинився тютюновий виробник ПРАТ "Філіп Морріс Україна", який за шість місяців перерахував 5,835 млрд гривень.

Замикає першу п’ятірку компанія "Укрнафта", контрольний пакет акцій якої знаходиться у володінні держави. Вона сплатила 5,686 млрд гривень.

Варто відзначити, що за даними ДФС, підприємства системи ПАТ "Укрнафта" станом на 1 вересня поточного року заборгували державі 15,7 млрд гривень.

На шостому місці опинився державний "Енергоатом", який перерахував 5,646 млрд гривень. Далі йдуть "Укртрансгаз" – 4,824 млрд гривень, "Укрзалізниця" – 4,582 млрд гривень, ПАТ "Джей Ті Інтернешнл" – 4,390 млрд гривень.

Замикає першу десятку державне підприємство "Енергоринок", яке за півроку сплатило до бюджету 3,983 млрд гривень.

 
натиснути для збільшення
 
натиснути для збільшення
 
натиснути для збільшення

Раніше ЕП оприлюднила ТОП-10 найбільших платників податків за 9 місяців поточного року. При цьому варто відзначити, що у попередньому рейтингу мова йшла про суми податків, які були сплачені Офісу великих платників податків без урахування коштів, перерахованих до місцевих бюджетів.

Рекомендуємо почитати: Вони не платять державі. 100 найбільших боржників України

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: