"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Київхліб" почав експортувати пряники і сушки в США

П'ятниця, 29 вересня 2017, 15:00
 

ПАТ "Київхліб" у 2017 році почав поставляти в Сполучені Штати продукцію власного виробництва.

Про це повідомляє delo.ua.

"Ми відправляємо на експорт продукцію тривалого зберігання - пряники, соломку, сухарики, сушку. Найбільше відправляємо в Німеччину. Постачаємо продукцію в Середню Азію, країни Балтії, Ізраїль, Канаду", - повідомив голова правління компанії Володимир Череда на прес-конференції в Києві.

"Здійснили перші поставки на американський ринок, куди експортуємо пряники і заморожені торти", - додав він.

Реклама:

Череда повідомив, що вивчаються можливості експорту в інші країни, але не деталізував ці плани.

За його словами, на даний час "Київхліб" відправляє на експорт 35% виробленої продукції в сегменті тривалого зберігання, 65% реалізує на внутрішньому ринку.

"Київхліб" створене в 1996 році шляхом перетворення державного підприємства "Київхлібпром". Найбільший виробник хліба і хлібобулочних виробів в Києві. До складу компанії входять дев'ять виробничих майданчиків в столиці та Київській області.

На виробничих потужностях випускається 550 тонн хлібобулочних і 10 тонн кондитерських виробів на добу. Асортимент продукції нараховує близько 250 найменувань.

Нагадаємо, на початку 2016 року українські мірошники отримали першу окрему від зернотрейдерів квоту Європейського Союзу. До 2016 року поставки борошна в Європу практично не здійснювалися.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: