Кравцов в "Укрзалізниці" за рік може заробити понад 50 мільйонів гривень

Середа, 27 вересня 2017, 14:01

Кабінет міністрів затвердив контракт із членом правління - виконувачем обов'язків голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євгеном Кравцовим.

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні 27 вересня 2017 року без обговорення.

Згідно з текстом контракту, який має агентство "Інтерфакс-Україна", Кравцов як член правління матиме щомісячний оклад у сумі 500,2 тисяч гривень, також під час виконання обов'язків голови правління він має отримувати місячну винагороду у розмірі 714,6 тисяч гривень.

Йому також нараховуватиметься квартальна премія, яка не може перевищувати три посадові оклади. Також передбачена річна премія, яка не може перевищувати 24 посадові оклади.

Реклама:

Такі премії не нараховуються, згідно з контрактом: у разі відсутності прибутку за цей період; наявності простроченої заборгованості перед бюджетом; збільшення розміру боргів із зарплати; невиконання рішень найвищого органу управління ПАТ, наглядової ради.

Таким чином, виходячи з вищезгаданих даних, без урахування матеріальної допомоги та надбавок за стаж і вчені звання, у разі виконання всіх вимог контракту, Кравцов за рік зможе заробити на посаді члена правління 24 млн грн, в. о. глави правління - 32,5 млн грн, що за курсом НБУ на 27 вересня 2017 року становить близько 1,235 млн доларів.

На початку 2015 року Кравцов став радником генерального директора "Укрзалізниці", з березня по травень був начальником її департаменту реформування та корпоративного розвитку; з травня по листопад - директором із реформування, майнової та правової політики, пізніше - до травня 2016 року - членом правління вже ПАТ "Укрзалізниця" та в. о. її голови правління.

З травня 2016 року по серпень 2017 р. - перший заступник міністра інфраструктури України, а також із серпня 2016 по серпень 2017 року - голова наглядової ради "Укрзалізниці".

Уже 9 вересня 2017 року призначений в. о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!