Порошенко: весь канадський бізнес готовий прийти в Україну

Неділя, 24 вересня 2017, 10:00

Президент Петро Порошенко запросив представників канадського бізнесу в Україну.

Як повідомляє прес-служба президента, зустріч відбулася під час робочого візиту Порошенка до Канади.

"Раніше канадські українці інвестували в Україну для підтримки економіки. Нині весь канадський бізнес готовий прийти. І хочу сказати вам - зараз правильний час і місце для інвестування", - наголосив президент, додавши, що Україна має великий потенціал.

Реклама:

Порошенко зауважив, що декілька днів тому Україна завершила розміщення українських суверенних бондів на 3 млрд доларів.

"Це хороший сигнал про довіру інвесторів в Україну і реформи, які проводяться", - додав він.

Президент розповів про зміни в Україні, зокрема антикорупційні кроки, запровадження електронного декларування та останні реформи, які здійснила українська влада.

За його словами, міжнародні фінансові організації зафіксували, що в Україні за останні три роки зроблено більше, ніж за попередні 20 років.

"Ряд канадських компаній, що працюють в галузі енергетики, сільського господарства, оборонного та фінансового сектору, авіабудівної галузі виявили значний інтерес до українського ринку особливо в контексті запровадження вільної торгівлі з Україною", - повідомила прес-служба.

Як повідомлялося, зона вільної торгівлі між Україною та Канадою набрала чинності 1 серпня. Угода одномоментно знімає до 98% торговельних обмежень і мит у взаємній торгівлі між двома країнами.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: