Ворохта: чудовий відпочинок в гірський місцевості на будь-який смак

Четвер, 21 вересня 2017, 10:00 -

Селище Ворохта заходиться на південному заході Івано-Франківщини. Населений пункт розкинувся вздовж річки Прут, в українських Карпатах, на висоті триста-триста п’ятдесят метрів над рівнем моря.

 

Ворохта – це відпочинок на лоні живописної природи в будь-яку пору року, а також туристичний комплекс Івано-Франківської області, який користується величезною популярністю серед туристів! В мальовничому, високогірному, курортному містечку можна гарно провести час як влітку, так і взимку! Завдяки рельєфу території і тривалому сніговому покриттю, в населеному пункті стрімко розвиваються різні види гірськолижного спорту.

Місцевість надзвичайно живописна! В теплу пору року тут можна побачити гарні зелені полонини і недоторкані густі ліси на гірських схилах. Сприятливий клімат, чисте повітря, насичене смерековою хвоєю, сприяє оздоровленню. Санаторії Ворохти приваблюють туристів відмінним сервісом, сучасною лікувальною базою і висококваліфікованим персоналом!

Національний природний парк Карпат, заснований в 1980-ому році, оточує Ворохту з усіх сторін. Він займає площу – 503,03 кв/км і знаходиться під охороною держави. Тут росте приблизно 1105 видів рослин, більшість із них – рідкісні. Завдяки доглянутому стану доріг, туристи зможуть ознайомитися з різноманітними ландшафтами, насолодитися чудовими пейзажами карпатського, гірського масиву. Дану місцевість полюбляють прихильники автотуризму, яким про відпочинок в Карпатах нагадуватимуть оригінальні сувеніри, які можна придбати у місцевих торгівців.

Реклама:

Відпочиваючих в Ворохті зацікавить старовинна будівля, яскравий зразок дерев’яної народної архітектури краю – церква Різдва Богородиці. Селище характеризується розвиненою інфраструктурою.

В даній місцевості працюють:

  • Затишні ресторани і кафе-колиби;
  • Готелі Ворохти;
  • Ринок (по п’ятницям) і магазини;
  • Пункти прокату гірськолижного спорядження.
     

Кращі пропозиції,  готелі за півціни та відгуки

У Ворохті можна обрати готель на будь-який смак. Особливим попитом серед мандрівників користується готель Ворохти – "Десятка". Він знаходиться на березі річки Прут, неподалік від Говерли – найвищої точки українських Карпат. Гостям пропонують комфортні умови проживання (зі сніданком і безкоштовним Wi-Fi) в кімнатах категорії "стандарт дабл", двокімнатний "люкс" і "люксовому" номері, оснащеному каміном.

Також, є можливість обрати готель під назвою "Скарбівка", розташований від траси Татарів-Верховина на відстані двохсот метрів. Котедж побудований із деревини, має два поверхи і може розмістити до шести чоловік. Тут створені гарні умови для комфортного відпочинку, є, облаштована необхідною побутовою технікою і меблями, кухня, а також сауна.

Для того, щоб час, проведений в Ворохті став незабутнім, а уікенд або відпустка подарували безліч приємних вражень і яскравих емоцій, не забудьте забронювати готель на hotels24.ua!

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: