"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Очільник УЗ прокоментував затримання хабарника

Четвер, 14 вересня 2017, 09:50

Керівництво ПАТ "Укрзалізниця" всебічно сприяє розслідуванню епізодів протиправної діяльності першого заступника начальника одного з департаментів державної компанії.

Про це заявив виконуючий обов’язки голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов в ефірі 5 каналу.

"Це перший випадок в історії "Укрзалізниці", коли було затримано на гарячому корупціонера всередині компанії за сприяння Служби безпеки і керівництва компанії. Ми поновили склад Служби безпеки "Укрзалізниці" і за сприяння нових співробітників, в дуже стислі терміни, змогли виявити такі негативні явища серед деяких співробітників компанії і затримали одного з них у співпраці з правоохоронними органами", - прокоментував ситуацію Євген Кравцов.  

Реклама:

За інформацією прес-служби "Укрзалізниці", вищевказаного посадовця затримали "на гарячому" під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 70 тис доларів.

"За повідомленням СБУ, зазначена особа, користуючись підтримкою високопосадовців, що донедавна обіймали в підприємстві керівні посади, безпосередньо та через посередника вимагала 300 тис доларів щодо працевлаштування на керівну посаду в одній з філій ПАТ "Укрзалізниця". При цьому, однією з основних вимог з боку вимагальника, був аванс у розмірі 70 тис доларів", — йдеться у заяві компанії.

Як повідомлялося, 13 вересня співробітники СБУ затримали під час отримання хабара першого заступника начальника департаменту аудиту та контролю "Укразалізниці" Джакелі Вахтанга.

Як відомо, поляк Джакелі Вахтанг був призначений першим заступником начальника Департаменту аудиту та контролю "Укрзалізниці" у травні.

Детальніше про "таємничого" поляка, як його називають у ЗМІ, читайте за посиланням.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: