У Києві не перепризначили житлову субсидію 44 тисячам сімей

Середа, 13 вересня 2017, 12:20

У столиці в автоматичному режимі перепризначили субсидію 235 934 сім'ям на період з травня 2017 року.

Про це повідомили в прес-службі КМДА.

Сім'ї, яким відмовлено в автоматичному перепризначенні, можуть знову претендувати на її отримання після погашення боргів за комунальні послуги.

Реклама:

"Сьогодні 43 872 сім'ям відмовлено в перепризначенні житлової субсидії на наступний період з травня 2017 року. Причинами відмови стали наявні борги на час перепризначення або житлова субсидія не вийшла за розрахунком, тобто становила нуль гривень", - повідомили в КМДА.

"Районними управліннями праці та соціального захисту населення РДА опрацьовано 100% заяв, поданих на автоматичне перепризначення державної допомоги. Також зараз призначення субсидії здійснюється за повторними зверненнями громадян", - зазначив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він зазначив, що сім'ї, яким було відмовлено в автоматичному перепризначенні субсидій, після погашення боргів можуть повторно претендувати на її призначення з моменту подачі документів.

Як повідомлялося, роржники за житлово-комунальні послуги зможуть отримати субсидію, якщо їх заборгованість не перевищує 340 гривень.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: