"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Гройсман: Вирішили поновити переговори з "Ryanair"

Вівторок, 11 липня 2017, 16:10

Влада України спробує поновити переговори з лоукостером "Ryanair" про польоти до України, а також оцінить перебіг попередніх переговорів.

Про це повідомив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, провівши спеціальну нараду з керівництвом Міністерства інфраструктури, Мінюсту, аеропорту "Бориспіль", Асоціації аеропортів України, Офісу залучення та підтримки інвестицій.

"Ми прийняли спільне рішення з яким погодилися всі учасники наради", – написав він у Facebook.

"Перше, звернутися до НАБУ та Антимонопольного комітету щодо оцінки всього перебігу переговорного процесу за участі Мінінфраструктури і міжнародного аеропорту "Бориспіль" щодо дотримання законодавства і умов конкуренції", – поінформував Гройсман.

Реклама:

"Друге, вирішили поновити переговорний процес з Ryanair, до якого долучити разом з Міністерство інфраструктури України і аеропортом "Бориспіль" директора UkraineInvest - Ukraine Investment Promotion Office Даніеля Білака", – заявив він.

"Третє, доручив Мінінфраструктури прискорити розробку Стратегії розвитку транспортної галузі в авіасегменті, включаючи розробку стратегії розвитку українських аеропортів, в тому числі із залученням лоукостів", – додав прем’єр.

Дещо раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян висловив сподівання на відновлення переговорів із "Ryanair" після зміни керівництва аеропорту "Бориспіль".

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!