ICU продовжує продаж цінних паперів з балансів банків, що ліквідуються

Вівторок, 11 липня 2017, 15:36

Після вдалих аукціонів з продажу пакетів акцій ПАO "Укрнафта" і ПАO "Центренерго" з балансу банку "Форум", група ICU починає реалізацію активів з балансу банку "Фінанси та Кредит".

Про це Економічній правді повідомила керівник відділу брокерського обслуговування клієнтів групи ICU Євгенія Грищенко.

На цей раз лоти будуть виставлені на продаж на трьох біржових майданчиках. Зокрема, на Українській Біржі будуть продаватися цінні папери ПАТ "Мотор Січ", на ПФТС - ПАТ "Галичфарм" і ПАТ "Ужгородський Турбогаз"; на біржі "Перспектива" - ПрАТ "Кременчукм'ясо" та ЧА0 "Токмацький Ковальсько-Штампувальний Завод".

Грищенко зазначила, що всі лоти можуть бути цікаві ринку, оскільки виставлена ​​на продаж частка акцій становить від 0,76% до 8,79% статутного капіталу підприємств.

Реклама:

"На нашу думку, найбільш цікавим лотом для ринку буде пакет акцій ПАТ "Мотор Січ", оскільки стартова ціна продажу складає 2247 гривень. За штуку, при тому що на ринку ціна закриття торгів 10 липня склала 2505 гривень за акцію", - сказала керівник відділу брокерського обслуговування клієнтів групи ICU.

"Цінні папери будуть виставлятися на торги великими лотами - по 20 і 23 млн гривень, тоді як обсяг торгів за цими акціями на Українській Біржі 10 липня склав всього 313 847 гривень", - додала вона.

Перші торги з продажу акцій з балансу банку "Фінанси і Кредит" будуть проходити на всіх біржових майданчиках 28 липня 2017 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: