Ryanair ще може узгодити з "Борисполем" умови договору - гендиректор аеропорту “Львів”

Вівторок, 11 липня 2017, 10:12

Генеральний директор аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького Тетяна Романовська повідомила про те, що Ryanair все-таки може полетіти в Україну.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні пролунав дзвінок від авіакомпанії Ryanair з недоброю новиною про припинення продажу квитків даної авіакомпанії на маршрутах зі Львова і Києва... Була довга розмова і не одна... Мені звичайно говорили компліменти і вибачалися…", - повідомила Романовська.

Реклама:

"Після почутого розчарування і нашої позиції і шаленого тиску і запевнення, що зроблено дуже багато і ми все ж хочемо бачити Ryanair, мені відповіли, що у нас є ще трохи часу для узгодження Борисполем відповідних умов угоди", - додала гендиректор.

Раніше міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що керівництво аеропорту "Бориспіль" саботувало переговори і прихід авіакомпанії Ryanair в Україну.

"Я щиро здивувався позиції пана Рябікіна, але він це зробив спеціально для того, щоб в черговий раз точно зірвати переговори. Бо всі речі, які він озвучував, правдиві вони чи хибні, - це конфіденційні речі", - заявив Омелян.

"Насправді аеропорт "Львів", ми вже маємо приклади, є докази, підписав абсолютно вигідний для аеропорту договір, контракт з компанією Ryanair. То ж пропонувалося "Борисполю". Але мета аеропорту "Бориспіль" була інша - заблокувати вхід компанії Ryanair в Україну, а не вести переговори", - заявив міністр.

Як повідомлялося, Ryanair в понеділок увечері, 10 липня, оголосив про скасування свого запланованого входу в Україну після того, аеропорт "Бориспіль" порушив угоду, досягнуту в березні цього року в Мінінфраструктури з посадовими особами аеропорту і його нинішнім гендиректором Рябікіним.

Читайте також: Прилетіли… Чому пішов Ryanair

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: