"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Порошенко підписав закон про питне водопостачання

Четвер, 15 червня 2017, 17:37

Президент Петро Порошенко підписав змінений закон "Про питну воду та питне водопостачання".

Про це повідомляється на сайті Адміністрації президента.

Документ, зокрема, визначає повноваження органів влади щодо затвердження правил приймання стічних вод у систему водовідведення на загальнодержавному та місцевому рівнях.

Реклама:

Метою закону є удосконалення законодавства у сфері водопостачання та водовідведення, врегулювання відносин, пов'язаних з виробництвом, транспортуванням та постачанням питної води, відведенням, транспортуванням і очищенням стічних вод.

"Реалізація закону створить умови для забезпечення стабільного рівня обслуговування населення питною водою нормативної якості, поліпшення якості наданих послуг, надійності функціонування систем водопостачання та водовідведення, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру", - йдеться в повідомленні.

Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

18 травня Верховна Рада прийняла у другому читанні і в цілому урядовий законопроект №4582 про внесення змін до закону України "Про питну воду та питне водопостачання" (щодо вдосконалення деяких положень).

Нагадаємо, НКРЕ підвищила тариф на холодне водопостачання та водовідведення для Києва та обласних центрів з 12 травня 2017 року.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: