У великого телеком-провайдера проводяться обшуки

Четвер, 1 червня 2017, 11:45

У телеком-компанії Wnet проходять "маскі-шоу".

Про це Liga.net повідомило джерело.

Редакція зв'язалася з однієї із співробітниць в компанії. Вона підтвердила, що проходять обшуки.

"У частини людей нашивки СБУ. Є люди в формі, є в балаклавах, є в штатському, є зі зброєю", - уточнює вона. Всього, за її оцінками, в приміщенні знаходяться близько 30-ти силовиків.

Реклама:

Як говорить співробітниця, частину колективу не випускають з будівлі.

"Серед них є дві жінки, яким стало погано. Але швидку не пропускають", - повідомляє співрозмовниця. Інша частина колективу знаходиться на вулиці. Їм теж не можна нікуди йти.

Співрозмовниця не знає, що спровокувало обшук і які його причини.

Нагадаємо, що коли в травні президент ввів в дію санкцій проти російських компаній і під заборону потрапили російські сайти, Wnet на своєму сайті повідомив користувачів, що готовий виконати указ, але чекає додаткових роз'яснень.

"На даний момент ні в Указі № 133/2017, ні в Законі України "Про санкції" немає чітко визначеного і описаного механізму щодо обмеження в доступі користувачам мережі інтернет до заборонених ресурсів і сервісів, які вказані в переліку.

Залежно від обраного державними органами механізму впровадження цієї заборони, компанія Wnet визначить подальші кроки і додаткові ресурси для виконання цього Указу", - говорилося в повідомленні компанії від 17 травня.

Редакція зв'язалася з директором компанії Дмитром Плужником. Розмова обірвалася на самому початку. Трохи пізніше він сказав, що не може говорити.

Wnet - національний IP-оператор і провайдер інтернет-доступу. Транспортна мережа протяжністю більше 2500 км охоплює більше 40 міст України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: