Mail.Ru закриває українські офіси

Четвер, 1 червня 2017, 10:43

Український підрозділ Mail.Ru буде закрито, а його працівникам запропонують продовжити роботу в російських офісах компанії.

Про це заявив в інтерв'ю російському "Комерсанту" генеральний директор Mail.Ru Борис Добродєєв.

Добродєєв підкреслив, що український бізнес не вніс істотного вкладу у виручку компанії, тому в Mail.Ru не очікують негативного впливу обмежувальних заходів на фінансові показники.

"Це вдарить насамперед по українським користувачам, які позбудуться своїх улюблених комунікаційних сервісів. Сервіси Mail.Ru Group на території України були провідними у своїх категоріях. Це безпрецедентний крок",- заявив Добродєєв.

Реклама:

За словами гендиректора Mail.Ru Group українській команді проектів компанії вже запропонована робота в російських офісах.

"Наявність представництва на ринку втрачає сенс з урахуванням тих санкцій, які ввела Україна проти нас", -  пояснив Добродєєв.

Як відомо, 16 травня 2017 року президент Петро Порошенко підписав указ, яким ввів в дію рішення РНБО про оновлення списку санкцій проти низки російських компаній, серед яких "Аерофлот", соцмережі "Вконтакте" і "Одноклассники", компанія "Яндекс" тощо.

Після цього Mail.ru Group заявила про те, що від санкцій "постраждають 25 мільйонів жителів України".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: