Абрамович передав контроль над українським рудником Ярославському

Середа, 31 травня 2017, 19:02

Сьогодні у Кривому Розі управлінська команда DCH Олександра Ярославського прийняла управління підприємством Sukha Balka, що раніше належало групі EVRAZ.

Про це "Укрінформу" повідомили в прес-службі групи DCH.

Як наголошується в повідомленні, на зустрічі з представниками трудового колективу віце-президент компанії-продавця Денис Новожонов сказав, що на даний актив було кілька претендентів, проте прийняли рішення обрати "власника, здатного розвивати актив, відповідального і порядного інвестора, одного з кращих в Україні", і додав, що "актив успішний і стабільний колектив дуже якісний".

Реклама:

Власник і президент групи DCH Ярославський у своєму виступі підкреслив, що має тривалий досвід роботи в Кривому Розі. "Перший раз я приїхав сюди 22 роки тому працював з багатьма промисловими підприємствами. Так що це для мене рідний регіон, мені приємно знову повернутися в Кривий Ріг. Ми докладемо всі зусилля, щоб Sukha Balka розвивалася, забезпечуючи спадкоємність кращих традицій. Різких рухів не буде, але, в той же час, ми будемо впроваджувати свої нововведення, які відпрацювали у себе в DCH. І звичайно, приділимо увагу соціальним аспектам, і участі в житті міста", - сказав він.

На питання про те, що мотивувало DCH купити підприємство, Ярославський відповів: "Нудно бути просто з грошима. Треба ще щось робити. Ми українці, ми тут живемо, тут я інвестую".

Також Ярославський представив нового генерального директора Sukha Balka Віталія Баша, який є топ-менеджером з 10-річним досвідом управління активами в добувній галузі (у рамках DCH). Крім того, він повідомив, що найближчі кілька місяців управлінська команда DCH присвятить глибинній діагностиці ситуації на підприємстві та доопрацюванню стратегії розвитку підприємства.

Рудник "Євраз Суха Балка" - одне з провідних підприємств гірничодобувної галузі в Україні. Спеціалізується на видобутку залізної руди підземним способом.

"Євраз-Суха Балка" спеціалізується на видобутку і виробництві товарної залізної руди.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: