"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Apple запустить в Україні свою платіжну систему

Середа, 31 травня 2017, 15:10

Незабаром на території України повинна запрацювати платіжна система Apple Pay, за допомогою якої можна оплачувати покупки з використанням смартфона або смарт-годинника.

Про це заявив глава електронного бізнесу Альфа банк Україна Максим Патрін, посилаючись на анонімне джерело в одній з платіжних систем, які працюють на українському ринку, повідомляє PaySpace Magazine.

Так, платіжний сервіс Apple Pay може запуститися на українському ринку вже в другому кварталі 2018 року.

Реклама:

Альфа банк запустив в Україні новий цифровий сервіс Alfa Digital, який буде надавати послуги для клієнтів, які хочуть мати доступ до фінансів онлайн і в мобільному додатку. Даний сервіс дозволить додати банківські картки до Apple Pay після запуску сервісу на місцевому ринку.

У банку зазначили, що досвід інших країн показує, що інтерес до мобільних платежів починає зростати лише після появи на ринку Apple Pay і Samsung Pay. Клієнти зможуть через мобільний банкінг додати свою карту в гаманець Apple Pay.

Нагадаємо, команда екс-топ-менеджерів Приватбанку Fintech Band анонсувала запуск нового сервісу, першого в Україні виключно мобільного банкінгу.

Читайте також: Фінанси в смартфоні: чому банки втрачають монополію

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!