Порошенко доручив збільшити кількість авіарейсів до Європи

Вівторок, 30 травня 2017, 20:50

Президент України доручив Кабміну збільшити кількість авіарейсів до країн-членів Європейського союзу із залученням лоукостерів.

Про це йдеться в оприлюдненому указі президента №146 від 26 травня "Про заходи, пов'язані з введенням Європейським союзом безвізового режиму для громадян України", передають "Українські Новини".

Зокрема, Порошенко доручив Кабміну вжити заходів щодо розвитку міжнародного транспортного сполучення з державами-членами ЄС для збільшення обсягів пасажирських перевезень та здешевлення вартості транспортних послуг.

Реклама:

"Зокрема: активізувати переговорний процес з державами-членами ЄС щодо лібералізації умов повітряних перевезень, відкриття нових маршрутів міжнародного транспортного сполучення; збільшити кількість авіарейсів в аеропорти держав-членів ЄС, в тому числі із залученням авіаперевізників, які працюють за моделлю "лоукост", - сказано в указі.

Також Кабміну доручено за участю органів місцевого самоврядування сприяти розробці ефективних інструментів стимулювання авіаперевізників до виконання рейсів з аеропортів, які знаходяться в комунальній власності, в аеропорти держав-членів ЄС, в тому числі такі, до яких раніше рейси не здійснювалися.

Нагадаємо, Порошенко пообіцяв українцям більше лоукостерів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: