"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Працівники "Черкасиобленерго" оголосили страйк

Вівторок, 23 травня 2017, 16:44

Працівники ПАТ "Черкасиобленерго" ухвалили рішення про оголошення із 23 травня  безстрокового страйку.  Вимога  -  виплата 5-місячної заборгованості із заробітної плати. 

Про це повідомляє Укрінформ, з посиланням на сайт ПАТ "Черкасиобленерго".

"15 травня відбулися збори трудового колективу апарату управління ПАТ "Черкасиобленерго", в результаті яких працівниками прийнято рішення про оголошення з 23.05.2017 року безстрокового страйку, в ході якого  буде проведено одноденний попереджувальний страйк, а подальші страйкові дії визначатимуться страйковим комітетом за погодженням з трудовим колективом. Всі роботи, в тому числі і невідкладні, будуть виконуватися за погодженням із страйковим комітетом", - зазначається в повідомленні. 

Як повідомляється, сьогодні  на Соборну площу вийшли з плакатами працівники  11 районів Черкащини. Наразі вони з попереджувальною метою перекрили дорогу  між вулицями Надпільною та Благовісною. 

Реклама:

За інформацією прес-служби, трудовий колектив ПАТ "Черкасиобленерго" не отримує заробітну плату з січня 2017 року. За цей час було проведено чимало  мітингів, мирних пікетів, прийнято звернення до всіх державних галузевих інстанцій. 

Завтра у Черкасах відбудеться позачергова сесія Черкаської міської ради. Єдине питання що буде розглядатися, –  "Про звернення Черкаської міської ради до Президента України, Кабінету міністрів України щодо кризової ситуації, що склалася з ПАТ "Черкасиобленерго".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: