Нібулон будуватиме пасажирські лайнери

П'ятниця, 7 квітня 2017, 12:16

Агрохолдинг Нібулон планує виробляти власні пасажирські судна нового покоління на підводних крилах і невеликі пасажирські лайнери.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Згідно з повідомленням, компанія "веде повномасштабну реконструкцію суднобудівельно-судноремонтного заводу Нібулон таким чином, щоб розмістити на його території дві потокові лінії – для пасажирського і спеціалізованого флоту, а також торгових суден".

"Ми ставимо перед собою дуже високу планку. Якщо будувати буксири - то найсучасніші, якщо будувати пасажирські судна – то такі, яких не буде навіть у Європі", - зазначили в агрохолдингу.

Реклама:

Відзначається, що протягом найближчих 4 років компанія має намір наростити кількість побудованих суден до 100. Таким чином, це збільшить флот компанії вдвічі в порівнянні з сьогоднішніми показниками.

"До 1 липня наш флот буде складатися з 60 суден, а до кінця року - з 65-ти. Щороку ми будемо випускати 15-16 повнокомплектних суден, довжиною до 150 метрів. При цьому протягом 4 років ми маємо намір досягти цифри в 100 суден", - заявили в Нібулоні.

Інвестиційну програму компанії з будівництва власного вантажного флоту і модернізацію судноверфі фінансує Європейський інвестиційний банк. Сума фінансування - 71 млн євро.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: