"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Гастрономічний тур Chef`s Week Voyage за кермом BMW 5 серії

Вівторок, 4 квітня 2017, 14:30

Компанія "АВТ Баварія", офіційний імпортер автомобілів BMW в Україні, взяла участь у проекті CHEF`S WEEK VOYAGE, який включив у себе серію з семи преміальних вечерь, ставши розкішною подорожжю  кухнями різних регіонів світу на чолі з досвідченими шеф-кухарями - кожен лише для 25 особливих гостей.

 

Незабутній гастрономічний вояж проходив на абсолютно нових BMW 5 серії - автомобілі без яких неможливо уявити комфортну подорож, навіть якщо вона проходить у межах одного міста. Динамічний і водночас елегантний шатл-сервіс підкорив гостей новітніми інтелектуальними технологіями і доповнив преміальну атмосферу вечерь.

Спортивний, елегантний і стильний BMW 5 серії Седан ідеально екіпірований для того, щоб подарувати максимальне задоволення не тільки водієві, але і пасажирам. Завдяки розширеним можливостям для розміщення речей, збільшеному запасу простору над головою у задній частині салону і комфортним сидінням з масажною функцією, які забезпечують пасажирам максимум комфорту, як й інноваційне регулювання сидінь за допомогою сенсорних датчиків або 4-зонний клімат-контроль з іонізацією і легкою ароматизацією повітря. Спеціальна капсула двигуна (SYNTAK), акустичне лобове скло і акустична оббивка стелі додатково і вельми істотно знижують рівень шуму в салоні, що дозволяє розслабитися і насолодитися улюбленою музикою або бесідою.

Абсолютно новий BMW 5 серії є прогресом не тільки в області комфорту, але і мережевої взаємодії між водієм, автомобілем і навколишнім світом. Свідчення цьому асистент паркування, який фіксує вільні паркувальні місця і автоматично паркує авто, а опціональний сервіс Remote Parking за допомогою автомобільного ключа дистанційно управляє процесом парковки на дуже вузьких паркувальных місцях, що є надзвичайно зручно у тісних міських умовах.

Реклама:

Ці вражаючі можливості випробували на собі відомі ресторатори та шефи - Наталя Келембет, Руслан Шибаєв, Наталія Волошина, Маттео Бойфава, Олексій Шеменков, Джейсон Янг, Гірдхарі Вішвакарма і Дайсуке Йошізакі, які поділяться своїм досвідом в інтерв'ю за кермом бізнес-седана BMW 5 серії у спільному онлайн-спецпроекті зі світським медіа Jetsetter.uа і крім цього розкажуть про свої секрети ведення бізнесу, надихаючих умовах і автомобільних уподобаннях.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!