Кожна область зможе реалізувати великий інфраструктурний проект – Гройсман

Понеділок, 3 квітня 2017, 11:01

Кожна українська область отримає можливість реалізації великого інфраструктурного проекту.

Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час презентації проекту плану середньострокових пріоритетних дій до 2020 року.

"Десь це буде дорога, десь це може бути міст, десь це може бути мережа доріг. Але кожна територія має сьогодні можливості для реалізації стратегічних проектів, які дають можливість нам змінювати і оновлювати нашу країну", - зазначив Гройсман.

За його словами, план передбачає і розвиток енергетичних об’єктів.

Реклама:

"Окремо енергетичні об’єкти – від розвитку вугледобувної галузі і модернізації, до збільшення видобутку українського газу, до впровадження проектів енергоефективності. Це буде відбуватись в різних областях, в тому числі нарощування наших потужностей ядерної енергетики", - додав він.

За словами прем’єра, окремою темою є питання охорони здоров’я.

"Ми створимо ряд проектів по Україні, це центри кардіо-судинної хірургії. Ну, наприклад, якщо говорити про конкретні речі – ми у Львові створимо перинатальний центр, який там 4 роки був закритий і діти не могли отримувати необхідну медичну допомогу. В Запоріжжі ми продовжимо будувати міст і ми його планово завершимо за декілька років. В Київ ми добудуємо Охматдит. Від електростанцій атомних ми побудуємо нові лінії, які допоможуть підняти потужності цих станцій. В Тернополі ми допоможемо відкрити кардіо-центр. У районах буде створено не менше ста опорних шкіл", - зазначив прем’єр.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!